Ebeneser Söråker

Evangeliska Frikyrkan
UTBUDKALENDERMEDIATV

Foto: Mats Ernvik

Ebeneser är kyrkan i Söråker. Vi är en baptistförsamling som allt sedan år 1856 har arbetat för att nå människorna i vår bygd med det glada budskapet att Jesus är enda vägen till gemenskap med Gud. 

EBENESER - KYRKAN I SÖRÅKER
Det har funnits många församlingar i och kring det lilla samhället Söråker i Timrå kommun. Idag finns endast baptistkyrkan Ebeneser kvar. Givetvis arbetar också Svenska Kyrkan i området, men deras fastigheter ligger utanför själva samhället. Därför har vi valt att säga att vi är kyrkan i Söråker. Men vi har ett gott samarbete med Hässjö församling och gläds över deras närvaro. Du är varmt välkommen att gästa oss eller kontakta oss om du vill ha mer information.
 

GUD VÄLSIGNE DIG!

 

BIBELN, VÅR TID OCH
JESU ÅTERKOMST

Undervisningen är upplagd på
Söndaghelaveckan

 


Våra predikningar finns publicerade på
Apple Podcasts. Prenumerera gratis!
Klicka på Apple Podcasts. 

 

 

NYHETER

Extra församlingsmöte
Söndag 6 februari kommer församlingen att ha ett extra församlingsmöte. Därför blir det en andakt istället för gudstjänst innan serveringen.

Årsmöte
Söndag 30 januari är det ingen gudstjänst då församlingen istället håller sitt årsmöte i kyrkan. Den samlingen är för församlingens medlemmar.

KALENDER

söndag 30/01 kl 11:00
Årsmöte

Enskilt för församlingens medlemmar. Sedvanliga förhandlingar. Material finns tillgängligt i kyrkan från söndagen innan samt givetvis vid förhandlingarna. Samlingen inleds i vanlig ordning med en nattvardsandakt där Daniel Ernvik predikar.torsdag 03/02 kl 19:00
Bön i hemmen

Vi kommer tillsvidare att annonsera bön i hemmen på torsdagar. Med tiden hoppas vi åter kunna återuppta bönemötena i kyrkan dessa kvällar. Vi kommer informera om det i god tid. Du som inte bor i Söråker får givetvis gärna stå med oss i bön för vår bygd på torsdagkvällar kl 19.söndag 06/02 kl 11:00
Andakt

Dagens gudstjänst blir i form av en andakt, då församlingen har ett extra församlingsmöte efter serveringen. Andakten och serveringen är givetvis öppen för den som vill komma, medan församlingsmötet är för församlingens medlemmar. Välkommen.torsdag 10/02 kl 19:00
Bön i hemmen

Vi kommer tillsvidare att annonsera bön i hemmen på torsdagar. Med tiden hoppas vi åter kunna återuppta bönemötena i kyrkan dessa kvällar. Vi kommer informera om det i god tid. Du som inte bor i Söråker får givetvis gärna stå med oss i bön för vår bygd på torsdagkvällar kl 19.söndag 13/02 kl 11:00
Gudstjänst

Predikan av Daniel Ernvik. Välkommen.Se hela kalendern

VI ERBJUDER

Gudstjänster
Varje söndag kl 11:00 firar vi gudstjänst.

Bön
Varje torsdag kl 19:00 möts vi i lilla salen till Bibel & Bön. Vissa av de gångerna är det bibelstudium.

EPOST
Epost
WEBB
Lyssna på predikningar
POSTADRESS
Ebeneservägen 11
86035 Söråker
ÖVRIG INFORMATION:
Stå gärna med oss i förbön. Söråker är ett missionsfält. På wikipedia kan du läsa om Söråker. Ett vackert samhälle som ofta kallas för solkusten.

Bankgiro
Vill du stödja vårt arbete går det bra att sätta in en gåva på vårt Bangiro 5591-4659. Där sätter du också in minnesgåvor. Skriv då vem det gäller.

BESÖK OSS

Ebeneserkyrkan
Ebeneservägen 11
Söråker
Hitta hit