Ebeneser Söråker

Evangeliska Frikyrkan
UTBUDKALENDERMEDIATV

Foto: Mats Ernvik

Ebeneser är kyrkan i Söråker. Vi är en baptistförsamling som allt sedan år 1856 har arbetat för att nå människorna i vår bygd med det glada budskapet att Jesus är enda vägen till gemenskap med Gud. 

EBENESER - KYRKAN I SÖRÅKER
Det har funnits många församlingar i och kring det lilla samhället Söråker i Timrå kommun. Idag finns endast baptistkyrkan Ebeneser kvar. Givetvis arbetar också Svenska Kyrkan i området, men deras fastigheter ligger utanför själva samhället. Därför har vi valt att säga att vi är kyrkan i Söråker. Men vi har ett gott samarbete med Hässjö församling och gläds över deras närvaro. Du är varmt välkommen att gästa oss eller kontakta oss om du vill ha mer information.
 

GUD VÄLSIGNE DIG!

 

BIBELN, VÅR TID OCH
JESU ÅTERKOMST

Undervisningen är upplagd på
Söndaghelaveckan

 


Våra predikningar finns publicerade på
Apple Podcasts. Prenumerera gratis!
Klicka på Apple Podcasts. 

 

 

NYHETER

Återgång
Från 4 september möts vi till gudstjänst på ”ordinarie” tid kl 11:00. Vi fortsätter någon söndag in i september i stora salen, och flyttar mötena till lilla salen när temperaturen ute sjunker. Välkommen att dela gemenskapen med oss.

KALENDER

söndag 28/08 kl 18:00
Sommargudstjänst

Ingrid Eriksson från Lugnvik predikar, sjunger och spelar. Lasse Fahlén. Välkommen. (Grupp 1)söndag 04/09 kl 11:00
Gudstjänst

Vi inleder höstens gudstjänster på vår ordinarie tid kl 11.00. Tryggve Nandorf predikar och spelar i gudstjänsten. Välkommen. (Grupp 1)söndag 11/09 kl 11:00
Gudstjänst

Vi gästas av våra vänner och trossyskon från Missionskyrkan i Lugnvik. De medverkar med sång och musik. Ingrid Eriksson predikar. Välkommen. (Grupp 2)söndag 18/09 kl 11:00
Gudstjänst

Predikan av Daniel Ernvik. Välkommen. (Grupp 2)söndag 18/09 kl 13:00
Församlingsmöte

Enskilt för församlingens medlemmar.Se hela kalendern

VI ERBJUDER

Gudstjänster
Varje söndag kl 11:00 firar vi gudstjänst.

EPOST
Epost
WEBB
Lyssna på predikningar
POSTADRESS
Ebeneservägen 11
86035 Söråker
ÖVRIG INFORMATION:
Stå gärna med oss i förbön. Söråker är ett missionsfält. På wikipedia kan du läsa om Söråker. Ett vackert samhälle som ofta kallas för solkusten.

Bankgiro
Vill du stödja vårt arbete går det bra att sätta in en gåva på vårt Bangiro 5591-4659. Där sätter du också in minnesgåvor. Skriv då vem det gäller.

BESÖK OSS

Ebeneserkyrkan
Ebeneservägen 11
Söråker
Hitta hit