Smyrnaförsamlingen Vittsjö

Evangeliska Frikyrkan
UTBUDKALENDERMEDIATV

Smyrnakyrkan – kyrkan för Dig!

Vi hoppas att du ska finna något som intresserar dig bland allt som sker i vår kyrka.. På tisdagar är det bibelläsning och bön. Bönekväll har vi ett par fredagar i månaden.  Gudstjänst eller Söndagscafé brukar vi ha på söndagarna.

Intresserad? Ta kontakt med oss! Du kan också se vårt program i tidningen Norra Skåne under rubriken "Välkommen till våra kyrkor" på fredagar eller i kalendern här på Kyrktorget.

Har du kontakt med någon granne som går till Smyrna på söndagarna? Fråga henne eller honom om ni kan slå följe till kyrkan!

Kort om Smyrna

Smyrnaförsamlingen i Vittsjö har funnits här sen 1953. Vi samarbetar med Evangeliska Frikyrkan som är en missionsrörelse med c:a 340 församlingar i Sverige och med verksamhet i ett 40-tal länder.

Vi har även ett gott samarbete med övriga kyrkor och missionsföreningar i Vittsjöbygden.

Vår målsättning är att vara en gemenskap, en oas, där vi kan växa och mogna som kristna. Vi vill också berätta om Guds kärlek för människor i vårt samhälle.

Vi vill finnas till för dig som söker svar på livets frågor.Vår gemenskap är öppen för alla som vill lära känna Jesus. Det är han som ger våra liv mål och mening.

Välkommen till Smyrnakyrkan i Vittsjö!

NYHETER

VI ERBJUDER

Gudstjänster

Samlingar på andra språk/tolkning eller verksamhet för nysvenskar

TELEFON
070 2060498
EPOST

WEBB
www.smyrnavittsjo.se
POSTADRESS
Strandgatan 6
28267 Vittsjö

BESÖK OSS

Smyrnakyrkan
Strandgatan 6
Vittsjö
Hitta hit