Saronförsamlingen Näsviken

Pingströrelsen
UTBUDKALENDERMEDIATV
Saronkapellet

Välkommen till Saronförsamlingen!  

Pingstförsamlingen i Näsviken i norra Hälsingland heter Saronförsamlingen. Du är varmt välkommen till våra Gudstjänster och samlingar.

Vi arrangerar barn- och ungdomsaktiviteter för olika åldrar. Söndagsskola för de yngsta, Fredagskul med spännande aktiviteter, Innebandy för den som vill röra på sig och ungdomssamlingar för de som kommit upp i tonåren.

Varannan vecka samlas också våra hemgrupper till en stunds gemenskap över ett fika till ett intressant samtal om vardagskristendom, Bibelläsning och bön.

Församlingen har också ett nära samarbete med övriga församlingar i den vackra Dellenbygden. Vi har som församling en målsättning att fler ska få reda på och uppleva det fantastiska att Jesus älskar varje människa!

Vi vill också finnas till för varandra med uppmuntran, gemenskap och en miljö där man kan växa i sin kristna tro, oavsett ålder eller erfarenhet.  

Alla är välkomna att delta i Saronförsamlingens samlingar, oavsett om Du är en van Gudstjänstbesökare eller vill undersöka vad det handlar om. Saronkapellet är beläget ca 2 km från Näsvikens centralort i riktning mot Norrbo.

Se vår hemsida och kalender för mer information om våra samlingar, eller kontakta oss!


NYHETER

VI ERBJUDER

Gudstjänster

TELEFON
Mobil 073-541 39 78 (föreståndare)
EPOST

WEBB
Församlingens hemsida
POSTADRESS
Box 90
82064 Näsviken

BESÖK OSS

Saronkapellet
Kalvhaga 116
Näsviken
Hitta hit