Foto: Inger Karlsson

Profeten Jesaja, som levde ca 700 år före Jesu födelse,skrev i sin profetia om Jesu födelse 700 år därefter, hur Jesu födelse in i denna världen skulle innbära hopp om glädje, frid och frälsning för oss människor:

"Det folk som vandrar i mörkret skall se ett stort ljus, över dem som bor i dödsskuggans land skall ljuset stråla fram". Jesaja 9:2.

Johannes döparens far, Sakarias, profeterade över sin nyfödde son, hur han skulle bana väg för världens frälsare och sade: "Ty du skall gå före HERREN och bana väg för honom och ge hans folk kunskap om frälsning, att deras synder är förlåtna för vår Guds innerliga kärleks skull. I kraft av den skall en soluppgång från höjden besöka oss, för att ljus skall skina över dem som sitter i mörker och dödsskugga och styra våra fötter in på fridens väg".  Lukas 1:76-79. Johannes döparen var den som döpte Jesus.
 

Så här skriver Aposteln Johannes: " I honom (Jesus ) var liv och livet var människornas ljus". Johannes evangelium 1:4. Det är ett ord som också gäller i dag.Vi hoppas att du har möjlighet att besöka oss i Filadelfia Bergsjö. Om du har några frågor så får du gärna kontakta oss.  

Notera gärna vår direktadress på Kyrktorget: www.kyrktorget.se/filadelfia.bergsjo

Välkommen till Filadelfia i Bergsjö!NYHETER

VI ERBJUDER

Gudstjänster

WEBB
www.kyrktorget.se/filadelfia.bergsjo
POSTADRESS
Storgatan 9
82070 Bergsjö
ÖVRIG INFORMATION:
Tel.nr har upphört.

BESÖK OSS

Filadelfiaförsamlingen Bergsjö
Filadelfia, Storgatan 9, Bergsjö

Hitta hit