EFS Ostvik

EFS
UTBUDKALENDERMEDIATV
Storbäcken mellan Ostvik och Östanbäck
Foto: Kerstin Lidman

Välkommen till EFS Ostvik! 

EFS är en en kristen förening med anslutning till Svenska Kyrkan. Föreningen i Ostvik föddes redan 1903.  Vår gemenskap i EFS är öppen för alla som vill vara med och alla är mycket välkomna! Kom gärna! Det är roligare att vara tillsammans när man är många. I kalendern kan du läsa när vi träffas. Vi har oftast gudstjänster den tredje helgen i månaden. Hör gärna av dig till någon av oss om önskemål och frågor. 

Fr o m 2022 03 01 har vi ingen pastor med direkt ansvar för vårt område. Till vår glädje har vi många gånger fått hjälp av Lars,(pastor) och Birgit (kantor) Lundström och så även under våren 2023. (En fin kort film där Lars  berättar om sitt liv finns på Bureå EFS facebooksida).

Under våren har vi en "Terminens sång" som sjungs under gudstjänsterna. Det är Sv psalmen 712  O Gud som skapat vind och hav att sjunga till din ära, vi är ditt folk åt oss du gav ett glädjebud att bära. O Herre giv det nya liv där sång och spel får välla ur tron, ur glädjens källa.

Syföreningen träffas onsdag kl.12.00 udda veckor, start 18 januari.  Öppen grupp. Alla har med eget fikabröd, kaffe bryggs på plats. Trevligt med handarbete om man vill under högläsningen av intressant bok.

Liten & Stor. Torsdag fm udda veckor. Ett par timmar från 11-tiden är ungdomslokalen öppen för vuxna och barn som har möjlighet att träffas, prata, leka och få ett enkelt fika till självkostnadspris. Öppen grupp. Start 19 januari.    

Under sommaren har vi ett uppehåll med verksamheten. 

Önskar du bilskjuts till en gudstjänst, ring gärna Kerstin Burström, tel: 0910 - 72 21 20, så ordnas hämtning. 

Bönhuset drivs av Bönhusföreningen. Det kan hyras för dop, sammanträden, kurser, fester o.s.v. till ett "överkomligt" pris. Ej alkohol. Det finns ett väl fungerande kök. Kontakta Linnéa Lindmark för bokning,   tel 070-210 29 55. 

NYHETER

KALENDER

söndag 18/06 kl 11:00

Sommarmöte.

Predikan och sång Lars o Birgit Lundström, grupp från Korskyrkan.  Lotteri. Hamburgare. Alla intäkter går till sjukhuset i Aira, EtiopienSe hela kalendern

VI ERBJUDER

Gudstjänster

Samtalshjälp / Själavård

Barnverksamhet

Bön

Senior/dagledig

Bibelstudier/Bibelsamtal

EPOST
Epost
POSTADRESS
c/o Kerstin Burström, Ostvik 46
93491 Kåge
ÖVRIG INFORMATION:
Plusgiro 82 24 36-2
Swish 123 223 4847

BESÖK OSS

Bönhuset
Bygatan 53
Ostvik
Hitta hit