EFS Ostvik

EFS
UTBUDKALENDERMEDIATV
Storbäcken mellan Ostvik och Östanbäck
Foto: Kerstin Lidman

Välkommen till EFS Ostvik! 

EFS är en en kristen förening med anslutning till Svenska Kyrkan. Föreningen i Ostvik föddes redan 1903.  Vår gemenskap i EFS är öppen för alla som vill vara med och alla är mycket välkomna! Kom gärna! Det är roligare att vara tillsammans när man är många. I kalendern kan du läsa när vi träffas. Vi har oftast gudstjänster den tredje helgen i månaden. Hör gärna av dig till någon av oss om önskemål och frågor. Och tänk att i år har denna förening funnits i Ostvik i 120 år!

Fr o m 2022 03 01 har vi ingen pastor med direkt ansvar för vårt område. Till vår glädje har vi många gånger fått hjälp av Lars,(pastor) och Birgit (kantor) Lundström och så även under våren 2024. (En fin kort film där Lars  berättar om sitt liv finns på Bureå EFS facebooksida).

Under terminen har vi en "Terminens sång" som sjungs under varje gudstjänst. Det är i vår Sv psalmen 17 "Ge Jesus äran frälsta mänsklighet! Han är den som segrat i all evighet! Himlen mitt i världen Han oss visat har! Han har lämnat graven och är bland oss kvar! Ge Jesus äran, lovsjung natt och dag! Han är segerns Herre, sjung Halleluja! Syföreningen träffas onsdag kl.12 ojämn vecka. Start 31 januari. Öppen grupp. Alla har med eget fikabröd, kaffe, the bryggs på plats. Trevligt med handarbete om man vill under högläsningen av intressant bok. Välkommen att vara med!

Liten & Stor. Torsdag fm udda veckor. Tar en paus under VT 2024.    Ett par timmar från 11-tiden är ungdomslokalen öppen för vuxna och barn som har möjlighet att träffas, prata, leka och få ett enkelt fika till självkostnadspris. Öppen grupp.   Välkommen!  

Under sommaren har vi ett uppehåll med verksamheten. 

Önskar du bilskjuts till en gudstjänst, ring gärna Kerstin Burström, tel: 0910 - 72 21 20, så ordnas hämtning. 

Bönhuset drivs av Bönhusföreningen. Det kan hyras för dop, sammanträden, kurser, fester o.s.v. till ett "överkomligt" pris. Ej alkohol. Det finns ett väl fungerande kök. Kontakta Linnéa Lindmark för bokning,  tel 070-210 29 55. 

NYHETER

KALENDER

söndag 19/05 kl 11:00

Pingstgudstjänst med nattvardsfirande Johan Lundgrensöndag 16/06 kl 11:00

Sommargudstjänst Birgit och Lars Lundström. Grupp från Korskyrkan medverkar. Hamburgare och fika. Lotteri. Alla intäkter inkl. gåvor går till sjukhuset Aira i EtiopienSe hela kalendern

VI ERBJUDER

Gudstjänster

Samtalshjälp / Själavård

Barnverksamhet

Bön

Senior/dagledig

Bibelstudier/Bibelsamtal

EPOST
Epost
POSTADRESS
c/o Kerstin Burström, Ostvik 46
93491 Kåge
ÖVRIG INFORMATION:
Plusgiro 82 24 36-2
Swish 123 223 4847

BESÖK OSS

Bönhuset
Bygatan 53
Ostvik
Hitta hit