Betania Skellefteå

Evangeliska Frikyrkan
UTBUDKALENDERMEDIATV

Vill du ta emot Jesus i ditt liv?

Att ta emot Jesus är mycket enkelt. Bibeln säger att  ”om du med din mun bekänner att Jesus är Herre och tror i ditt hjärta att Gud uppväckte Jesus från de döda, då blir du frälst” (Romarbrevet 10 – 9).

Frälst betyder räddad – att du får gemenskap med Gud. Du behöver egentligen bara tala till honom, ärligt och direkt från ditt hjärta, precis som du talar med en vän. Jesus har väntat och längtat efter att du ska göra det. Om du ändå inte vet vad du ska be kan du be den här bönen:

Jesus nu kommer jag till dig. Jag vill lära känna dig. Jag tror att du är Guds son och att du har dött för mina synder. Jag erkänner att jag inte är fullkomlig. Förlåt mig mina fel och mina brister. Rena mig från min synd. Jag vill att du ska bli Herre i mitt liv.                                                  Tack för att du har tagit emot mig nu. Tack för att jag får vara som ett av dina barn. Låt mig känna din kärlek i mitt liv och hjälp mig leva för dig.

Förvandlingen sker på insidan. Jesus har flyttat in i ditt inre!

Bibeln talar om att det är viktigt att kristna samlas. Tillsammans kan vi upptäcka bibeln, tillsammans kan vi dela med oss av vad Gud gjort i våra liv. Vi kan också be för varandra när livet är svårt.

 

Gud välsigne dig. 

Välkommen  till  BETANIA, Skellefteå!NYHETER

VI ERBJUDER

Gudstjänster

TELEFON
072 4273199
EPOST
Epost
WEBB
www.kyrktorget.se/betania.skelleftea
POSTADRESS
c/o Sjödin, Aldergatan 20
93135 Skellefteå

BESÖK OSS

Betania Skellefteå
Betania, Ö. Nygatan 113, Skellefteå

Hitta hit