Pingstkyrkan Gällivare

Pingströrelsen
UTBUDKALENDERMEDIATV

 

Välkommen till Pingstkyrkan i Gällivare!

 

Vi är en församling mitt i centrala Gällivare som önskar vara en församling för dig, där du får uppleva en varm kristen gemenskap med glädje och omsorg.

 

I vår församling får du lyssna till det kristna budskapet om Jesus Kristus genom predikan och undervisning. Vi ber, sjunger och upplever glädjen över att vara tillsammans. 

 

Gud vill genom Jesus Kristus förändra varje människas liv och göra något helt nytt. Våra liv har kanske inte varit så lätt alla gånger. Vi har nog alla upplevt tomhet och att något saknats i våra liv för att det skall kännas meningsfullt. Jesus älskar oss oavsett hur vi har det eller vad vi upplevt i livet. 

 

Att komma till tro på Jesus Kristus, som bibeln talar om, innebär att du öppnar ditt hjärta för Jesus och låter Honom ta hand om dig och förändra ditt liv. 
I Johannesevangelium 3:16 står det: ”för så mycket älskade Gud världen att han gav sin ende son Jesus Kristus, för att var och en som tror på honom inte skall gå under, utan ha evigt liv”. Vilket fantastiskt löfte! 

 

Var och en av oss är unika och värdefulla i Guds ögon. Gud har också lagt ner olika karaktärer, gåvor och förmågor i varje människas liv. Du är värdefull och kan blomma ut i församlingen och bli till stor välsignelse för andra. Tillsammans önskar vi bygga vår församling på en kärleksfull biblisk gemenskap.    

 

Vår församling har också ett internationellt engagemang i följande länder:
Filippinerna genom Andreas Pettersson och Bolivia genom Barnens RäddningsArk. Vi stöder också missionsorganisationen Ljus i Öster och den kristna tv-kanalen 10 samt Pingstmissionen så att barn till missionärer kan få en skolgång även när de bor utomlands.

 

Vi är en församling som finns för dig
Varmt välkommen

 

    

 

NYHETER

PROGRAMBLAD


VI ERBJUDER

Gudstjänster
Söndagar klockan 17.00 i kyrkan

Söndagsskola
KLUBBEN, samling för barn mellan 6-12 år i samband med gudstjänsterna klockan 17.00.
Samlingar på andra språk/tolkning eller verksamhet för nysvenskar
Vi har nu köpt in en tolkanläggning och kan erbjuda tolkning. OBS! Hör gärna av dig i god tid så vi har tolkar att tillgå.
Samtalshjälp / Själavård
Ring Pastor Mikael Ledin för direkt samtal eller boka tid på 072-443 27 85
Barnverksamhet
Samling för barn "KLUBBEN". Det är för barn mellan 6-12 år. Vi leker, pysslar, fikar och har en andakt i kyrkan! Vi samlas i kyrkan på söndagarna kl 17.00. Varmt välkomna alla barn och ta gärna med dig en kompis!
Bön
Vi har bön i kyrkan tisdagar kl 18.00 och torsdagar kl 10.00.
Ungdomsaktiviteter
Fredagar klockan 19.00. Nu är det full fart med våra UNGDOMSSAMLINGAR (UG). Samlingarna leds av Mikael Ledin tillsammans med övriga medhjälpare. Önskar du bli informerad om UG-aktiviteterna så ring eller sänd ett sms på 072-443 27 85 så får du uppdateringar från oss på sms om våra samlingar varje vecka.
TELEFON
072-4432785
EPOST

WEBB
www.pingstkyrkangallivare.se
POSTADRESS
Klockljungsvägen 6
98235 Gällivare
ÖVRIG INFORMATION:
Stöd församlingens lokala och internationella arbete via Swish: 123 211 0591 eller bankgiro: 105-9294, Tack för din gåva!

BESÖK OSS

Pingstkyrkan Gällivare
Klockljungsvägen 6
Gällivare
Hitta hit