Pingstkyrkan Gällivare

Pingströrelsen
UTBUDKALENDERMEDIATV

 

Välkommen till Pingstkyrkan i Gällivare!

 

Vi är en församling mitt i centrala Gällivare som önskar vara en församling för dig, där du får uppleva en varm kristen gemenskap med glädje och omsorg.

 

I vår församling får du lyssna till det kristna budskapet om Jesus Kristus genom predikan och undervisning. Vi ber, sjunger och upplever glädjen över att vara tillsammans. 
Att fika efter gudstjänsterna är också ett bra tillfälle till samtal och att även lära känna varandra.

 

Gud vill genom Jesus Kristus förändra varje människas liv och göra något helt nytt. Ditt liv har kanske inte varit så lätt alla gånger. Du har kanske upplevt tomhet och att något saknats i ditt liv för att det skall kännas meningsfullt. Jesus älskar dig oavsett hur du har det eller vad du har upplevt i livet. 

 

Att komma till tro på Jesus Kristus, som bibeln talar om, innebär att du öppnar ditt hjärta för Jesus och låter Honom ta hand om dig och förändra ditt liv. 
I Johannesevangelium 3:16 står det: ”för så mycket älskade Gud världen att han gav sin ende son Jesus Kristus, för att var och en som tror på honom inte skall gå under, utan ha evigt liv”. Vilket fantastiskt löfte! 

 

Var och en av oss är unika och värdefulla i Guds ögon. Gud har också lagt ner olika karaktärer, gåvor och förmågor i varje människas liv. Du är värdefull och kan blomma ut i församlingen och bli till stor välsignelse för andra. Tillsammans önskar vi bygga vår församling på en kärleksfull biblisk gemenskap.    

 

Vår församling har också ett internationellt engagemang i följande länder:
Filippinerna genom Andreas Pettersson och Bolivia genom Barnens RäddningsArk. Vi stöder också missionsorganisationen Ljus i Öster och den kristna Tv-kanalen 10 samt Pingstmissionen så att barn till missionärer kan få en skolgång även när de bor utomlands.

 

Vi är en församling som finns för dig
Varmt välkommen

 

    

 

NYHETER

Församlingens hemsida!
Välkommen till församlingens hemsida: www.pingstkyrkangallivare.se
Öppen Kyrka!
Öppen kyrka tisdag-torsdag mellan klockan 11.00-13.00 för samtal och bön. Begränsning med max 8 personer i kyrkans lokaler, enligt FHM:s restriktioner!
Du kan även ringa för samtal eller boka samtal på 072-443 27 85.

KALENDER

torsdag 24/06 kl 14:30
Bön och bibelläsning via Zoom.

Varmt välkomna till bön och bibelläsning via zoom: http://shorturl.at/flDL1

Se även vår nya fina hemsida: www.pingstkyrkangallivare.sesöndag 27/06 kl 11:00
Gudstjänst med predikan, sång och bön via zoom!

Varmt välkomna till vår Gudstjänst med sång, undervisning och bön! Vi fortsätter att gå igenom Efesierbrevet och vi har kommit fram till kapitel 4: 25-32. Den som undervisar denna gång blir en överraskning! Zoomlänken är som tidigare: http://shorturl.at/flDL1 

Se även vår nya fina hemsida: www.pingstkyrkangallivare.sesöndag 27/06 kl 18:00
Fysisk samling i kyrkan med bibelläsning, samtal om texten och ber.

Varmt välkomna till en fysisk samling i pingstkyrkan, då vi läser bibeln, samtalar om texten vi läser och ber tillsammans. Det är alltså inte en vanlig Gudstjänst. Givetvis håller vi avstånd. OBS tiden!

Se även vår nya fina hemsida: www.pingstkyrkangallivare.setisdag 29/06 kl 14:30
Bön och bibelläsning via Zoom. Se länken nedan!

Varmt välkommen till bön och bibelläsning via zoom: http://shorturl.at/flDL1

Se även vår nya fina hemsida: www.pingstkyrkangallivare.setisdag 29/06 kl 18:00
Bön och bibelläsning via Zoom. Se länken nedan!

Varmt välkommen till bön och bibelläsning via zoom: http://shorturl.at/flDL1

Se även vår nya fina hemsida: www.pingstkyrkangallivare.seSe hela kalendern

VI ERBJUDER

Gudstjänster
Söndagar klockan 11.00 via Zoom.

Samtalshjälp / Själavård
Öppen kyrka tisdag-torsdag mellan klockan 11.00-13.00. Samtal och bön med max 8 personer i kyrkans lokaler, enligt FHM:s rekommendationer! Ring även för direkt samtal eller boka tid på 072-443 27 85
Bön
Vi har bön via Zoom varje tisdag kl 14.30 och 18.00, onsdagar kl 19.00 tillsammans med Fjällkyrkan i Kiruna samt torsdagar kl 14.30. Se olika länkar till Zoom under våra mötesannonseringar.
Ungdomsaktiviteter
Fredagar klockan 19.00. Nu är det full fart med våra UNGDOMSSAMLINGAR (UG). Samlingarna leds av Mikael Ledin tillsammans med Daniel Karlsson och övriga medhjälpare bland de äldre ungdomarna. Tills vidare genomförs samlingarna via ZOOM: http://shorturl.at/flDL1. Vi räknar med att ungdomarna snart kan samlas i kyrkan igen eller genomföra olika aktiviteter utomhus.
TELEFON
072-4432785
EPOST

WEBB
www.pingstkyrkangallivare.se
POSTADRESS
Klockljungsvägen 6
98235 Gällivare
ÖVRIG INFORMATION:
Stöd församlingens lokala och internationella arbete via Swish: 123 211 0591 eller bankgiro: 105-9294, Tack för din gåva!

BESÖK OSS

Pingstkyrkan Gällivare
Klockljungsvägen 6
Gällivare
Hitta hit