Pingstkyrkan Gällivare

Pingströrelsen
UTBUDKALENDERMEDIATV

 

Välkommen till Pingstkyrkan i Gällivare!

 

Vi är en församling mitt i centrala Gällivare som önskar vara en församling för dig, där du får uppleva en varm kristen gemenskap med glädje och omsorg.

 

I vår församling får du lyssna till det kristna budskapet om Jesus Kristus genom predikan och undervisning. Vi ber, sjunger och upplever glädjen över att vara tillsammans. 

 

Gud vill genom Jesus Kristus förändra varje människas liv och göra något helt nytt. Våra liv har kanske inte varit så lätt alla gånger. Vi har nog alla upplevt tomhet och att något saknats i våra liv för att det skall kännas meningsfullt. Jesus älskar oss oavsett hur vi har det eller vad vi upplevt i livet. 

 

Att komma till tro på Jesus Kristus, som bibeln talar om, innebär att du öppnar ditt hjärta för Jesus och låter Honom ta hand om dig och förändra ditt liv. 
I Johannesevangelium 3:16 står det: ”för så mycket älskade Gud världen att han gav sin ende son Jesus Kristus, för att var och en som tror på honom inte skall gå under, utan ha evigt liv”. Vilket fantastiskt löfte! 

 

Var och en av oss är unika och värdefulla i Guds ögon. Gud har också lagt ner olika karaktärer, gåvor och förmågor i varje människas liv. Du är värdefull och kan blomma ut i församlingen och bli till stor välsignelse för andra. Tillsammans önskar vi bygga vår församling på en kärleksfull biblisk gemenskap.    

 

Vår församling har också ett internationellt engagemang i följande länder:
Filippinerna genom Andreas Pettersson och Bolivia genom Barnens RäddningsArk. Vi stöder också missionsorganisationen Ljus i Öster och den kristna Tv-kanalen 10 samt Pingstmissionen så att barn till missionärer kan få en skolgång även när de bor utomlands.

 

Vi är en församling som finns för dig
Varmt välkommen

 

    

 

NYHETER

Församlingens hemsida!
Välkommen till församlingens hemsida: www.pingstkyrkangallivare.se

Telefonsamtal eller boka tid för att samtala!
Ringa för att samtala med Mikael Ledin eller boka tid med honom för samtal på 072-443 27 85.

KALENDER

tisdag 21/09 kl 18:00
Bön och bibelläsning i kyrkan

Varmt välkomna till bön, bibelläsning och gemenskap i kyrkan. All information om kyrkans aktiviteter finner du också på vår hemsida: www.pingstkyrkangallivare.se

Glöm inte att erbjuda dina vänner att komma till våra samlingar!onsdag 22/09 kl 14:30
Bön och bibelläsning i kyrkan

Varmt välkomna till bön, bibelläsning och gemenskap i kyrkan. All information om kyrkans aktiviteter finner du också på vår hemsida: www.pingstkyrkangallivare.se

Glöm inte att erbjuda dina vänner att komma till våra samlingar!fredag 24/09 kl 19:00
Ungdomssamling (UG)!

Du som är med på Ungdomssamlingarna (UG) kommer att få ett sms om de aktiviteter vi skall ha på fredag. Vi vill påminna dig om att bjuda med dina kompisar till våra samlingar på fredagarna. Varm välkomna och glöm inte att vi har all information även på vår hemsida: www.pingstkyrkangallivare.se söndag 26/09 kl 11:00
Gudstjänst och FÖRSAMLINGSMÖTE med predikan, sång och bön! OBS! Vi samlas i kyrkan, men sänder även på zoom!

Varmt välkomna till vår Gudstjänst och denna söndag har vi också Församlingsmöte då vi samtidigt fikar tillsammans! Att visa gästvänlighet innebär också att du erbjuder dina vänner och bekanta att komma till våra Gudstjänster och andra samlingar. All information om församlingens aktiviteter finner du på vår hemsida: www.pingstkyrkangallivare.sesöndag 26/09 kl 16:30
Träff för barn "KLUBBEN"

Till vår stora glädje börjar vi nu med terminens första KLUBBTRÄFF. Det är för barn i förskoleåldern upp till femteklass! Vi leker/pysslar, fikar och har en andakt i kyrkan. Sprid denna information till föräldrar och dina kompisar. Vi ser fram mot en spännande termin för alla barn! Vi träffas kl 16.30 och avslutar vid 18.00 tiden. Varmt välkomna! Vill du som förälder få mer information kan du ringa till församlingen på 072-443 27 85. All information finns på vår hemsida: www.pingstkyrkangallivare.seSe hela kalendern

VI ERBJUDER

Gudstjänster
Söndagar klockan 11.00 både i kyrkan och även via Zoom.

Samtalshjälp / Själavård
Ring Mikael Ledin för direkt samtal eller boka tid på 072-443 27 85
Barnverksamhet
Samling för barn "KLUBBEN". Det är för barn i förskoleåldern till femteklass. Vi leker, pysslar, fikar och har en andakt i kyrkan! Vi samlas i kyrkan på söndagarna mellan kl 16.30-18.00. Varmt välkomna alla barn och ta gärna med dig en kompis!
Bön
Vi har bön i kyrkan tisdagar kl 18.00 samt onsdagar kl 14.30.
Ungdomsaktiviteter
Fredagar klockan 19.00. Nu är det full fart med våra UNGDOMSSAMLINGAR (UG). Samlingarna leds av Mikael Ledin tillsammans med Daniel Karlsson och övriga medhjälpare bland de äldre ungdomarna. Önskar du bli informerad om UG-aktiviteterna så ring eller sänd ett sms på 072-443 27 85 så får du uppdateringar från oss på sms om våra samlingar varje vecka.
Bibelstudier/Bibelsamtal
Söndagar kl 18.00. Då samlas vi i kyrkan till gemenskap, bibelläsning, sång, bön och fika!
TELEFON
072-4432785
EPOST

WEBB
www.pingstkyrkangallivare.se
POSTADRESS
Klockljungsvägen 6
98235 Gällivare
ÖVRIG INFORMATION:
Stöd församlingens lokala och internationella arbete via Swish: 123 211 0591 eller bankgiro: 105-9294, Tack för din gåva!

BESÖK OSS

Pingstkyrkan Gällivare
Klockljungsvägen 6
Gällivare
Hitta hit