Limmareds Missionsförsamling

Equmeniakyrkan
UTBUDKALENDERMEDIATV

Kärlekens väg – den rätta vägen

Idag får var och en tro vad den vill. Men får man tro att man har rätt? Eller är det intolerant eftersom man då antyder att någon annan tror fel? Får man prata om sin tro eller måste man vara tyst så man inte prackar den på folk? Vi är alla unika, men måste man vara unik på samma sätt som alla andra? Är det okej att vara kristen?

Trots den tidsanda vi lever i vill vi bjuda in dig till vår gemenskap. För vår Fader i himlen bryr sig inte om vilka strömningar som är de ”rätta” i samhället. Gud är evig och hans väg är kärlekens väg – en väg som är tvärt emot. Där det inre räknas, det som inte syns – det som i världens ögon inte betyder något. Men Gud ser. Han ser den som sårats, den ensamma och den svaga. Han ser den som gjort misstag eller den som gjort andra illa.

Vi behöver inte vinna erkännande i världens ögon och bli godkända av andra människor – det här livet tar ändå slut. Gud är den enda som i slutänden förlåter oss, upprättar oss och belönar oss. Om vi bara tar emot hans erbjudande om evigt liv genom tron på hans son Jesus Kristus! Vi är alla unika och Gud älskar varenda en av oss – även om vi inte är unika ”på rätt sätt”. Han vill att vi alla ska komma till honom som hans barn! Och vi i Limmareds Missionskyrka vill så gärna att just du ska komma till oss och dela vår gemenskap kring det som verkligen betyder något. Vill du? Kom som du är! 

 


 

Har du något du vill att vi skall Tacka eller Be för?

Om du har ett böne- eller tacksägelseämne som du skulle vilja att vi ber/tackar för under förbönsstunden i gudstjänsten så är du välkommen att skicka det till mötesledaren för gudstjänsten. 

Skriv gärna om du vill vara anonym eller om det går bra att vi nämner ditt namn.

Epostadressen dit du kan skicka ditt bönämne är.  info@limmaredsmissionskyrka.se

 


 

 

 


 

NYHETER

KALENDER

söndag 22/05 kl 10:00
Gudstjänst i Tranemo Missionskyrka
HobbE Jonasson predikar, sång av Tintin Jonasson
Plats: Equmeniakyrkan Limmared


söndag 05/06 kl 10:00
Gudstjänst Limmared
HobbE
Plats: Equmeniakyrkan Limmared


onsdag 08/06 kl 19:00
Bibel o Bön Limmared
Plats: Equmeniakyrkan Limmared


Se hela kalendern

VI ERBJUDER

Gudstjänster

Bön

Bibelstudier/Bibelsamtal

BESÖK OSS

Equmeniakyrkan Limmared
Kyrkvägen 4
Limmared
Hitta hit