Livets Ord i Uppsala

Trosrörelsen
UTBUDKALENDERMEDIATV

Församlingen Livets Ord grundades 1983 av Ulf och Birgitta Ekman och är både en lokal församling med många aktiviteter i Uppsala och ett center för världsomspännande mission, ledarträning och utbildning. Engagemanget bland medlemmarna är stort och verksamheten fortsätter kontinuerligt att breddas och växa, långt utöver nationsgränserna. 
    
Med radikal kristen tro som grund har Livets Ord startat och inspirerat långt mer än tusen nya församlingar och bibelskolor över stora delar av världen. Internationella pastors- och ledarskapsutbildningar, tv-sändningar, mission och humanitär hjälp är bara en del av allt som pågår. I Sverige har Livets Ord även gått i spetsen och banat väg för startandet av många kristna skolor.

Pastor för Livets Ord i Uppsala är Joakim Lundqvist. En viktig del i församlingen är cellgrupperna, där medlemmarna träffas varje vecka. Församlingen har gudstjänster varje söndagsförmiddag samt onsdagskvällar. Under en vecka rör sig omkring 3 000 personer i Livets Ords lokaler.

En av församlingens viktigaste uppgifter är att nå ut till andra människor med evangeliet om ­Jesus. Därför arbetar vi med bland annat Alphagrupper, gatuevangelisation, ”Lördagskul” för barn och evangelisation bland flyktingar – allt för att nå ut till så många som möjligt med budskapet om Jesus Kristus. 

Socialt arbeteI samband med stora evenemang i ­Uppsala, såsom Kulturnatten och Valborgsmässoafton, gör församlingen stora insatser. Vi har ett gott samarbete med socialen och polisen och arbetar också regelbundet med hemlösa och flyktingar.

NYHETER

VI ERBJUDER

Gudstjänster

Grundkurs i kristen tro / Alpha
Typ:Alpha
Tid:  Tisdag 19.00
Start:  2017-02-21
Slut: 2017-05-09
Info: Introduktionskvällen hålls på cafe Ofvandahls Sysslomansg 5 kl 19. Därefter fortsätter kursen på Livets Ord varje tisdag i 10 veckor
TELEFON
Telefon 018-489 80 00
EPOST
Epost info@livetsord.se
WEBB
www.livetsord.se
sv-se.facebook.com/livetsord
http://twitter.com/livetsord
http://www.youtube.com/user/livetsordplay
Livets Ord på Google+
POSTADRESS
Box 17
75103 Uppsala
ÖVRIG INFORMATION:
För utförlig kontaktinformation se församlingens hemsida.

BESÖK OSS

Livets Ord i Uppsala
Axel Johanssons gata 3, Uppsala

Hitta hit