Pingstkyrkan Karlstad

Pingströrelsen

Pingstförsamlingen i Karlstad - en levande församling som sträcker sig mot alla i Karlstad.

Välkommen in i värmen! Vi vill vara en levande och öppen kyrka för dig. Här kan du hitta något för alla åldrar och intressen och du behöver inte vara medlem för att vara med. Vi firar gudstjänst varje söndag kl.16.00 och den är öppen för alla. Gudstjänsten är grunden i vår verksamhet. Vi har barnverksamhet under gudstjänsttid vår söndagsskola "Barnkul", där barnen får vara med om både drama, sång, pyssel och lek. Vi jobbar med egen producerat dramapedagogiskt söndagsskolamaterial "Berättarstunden - levande berättelser från Bibeln".

Under veckorna finns både scout- och seniorverksamhet. För ungdomar finns Zero och Unity - där ungdomar träffas i en varm och drogfri miljö. De minsta 4-8 år kan träffas och leka och sporta tillsammans varannan lördag.

Vår Alphakurs har genom åren varit mycket uppskattad. Vi vill erbjuda kurser som en hjälp för Karlstadbon att närma sig livets stora frågor. www.alphakarlstad.se

Det finns även möjlighet att vara med i en smågrupp. Man träffas, oftast i hemmen, för att fika, samtala om frågor som rör vår tro och be med och för varandra. På detta sätt delar vi lite av vardagen tillsammans. Vi är alla olika, men vi har mycket att ge varandra.

Surfa runt på vår hemsida och kolla in våra verksamheter, vem vet du kanske blir sugen att vara med? www.karlstadpingst.se

Välkommen till Pingstkyrkan i Karlstad!


NYHETER

VI ERBJUDER

Gudstjänster

TELEFON
Expedition 054-18 11 20
Pastor 054-18 11 19
Pastor, mobil 070-224 91 54
EPOST
Epost info@karlstad.pingst.se
WEBB
www.karlstadpingst.se
Unity - vår ungdomsverksamhet
sv-se.facebook.com/KarlstadPingst
POSTADRESS
Fredsgatan 2
65225 Karlstad

BESÖK OSS

Pingstkyrkan Karlstad
Pingstkyrkan, Hamngatan 28, Karlstad

Hitta hit