Välkommen till Skellefteå Vineyard!


Välkommen till Skellefteå Vineyard – En Kyrka För Alla!

Skellefteå Vineyard är en kristen husförsamling som träffas där  människor möts – ute på stan och hemma hos varandra. Vi är en en avslappnad gemenskap där du får känna dig älskad och välkommen precis som du är. Vi försöker också hitta uttryckssätt i både språk och musik som känns naturliga och relevanta i dagens samhälle.

Vår vision är att vara en kyrka för alla. Kyrkan är inte en byggnad eller bestämd plats, kyrkan är en gemenskap av människor som får vara med och förmedla Jesu närvaro i världen. Vi vill vara en sådan gemenskap som är välkomnande och öppen både för den som har varit med länge och för människor som aldrig har varit med i någon kyrka. En trygg gemenskap som du kan vara en del av både när livet känns på topp och när allt är en enda stor kamp. En kyrka för alla innebär också att vara en församling där både vuxna och barn är en viktig del av gemenskapen. När vi träffas har vi alla något att bidra med, oavsett ålder!

Äkta och kärleksfulla relationer är något som vi värderar och vill hjälpa till att bygga – både till varandra, till vår omgivning och till Gud. Vår önskan är att Skellefteå Vineyard får vara en gemenskap där vi alla kan växa till­sam­mans och förvandlas i Guds närhet, oavsett var på vår vandring vi befinner oss. Längtan efter Guds närhet är något som kännetecknar alla Vineyardförsamlingar, och både i vardagen och när vi träffas tillsammans så förväntar vi oss att Gud är med och berör oss på ett naturligt övernaturligt sätt genom bland annat gemenskap, lovsång och förbön.

Att vara en kyrka för alla innebär också att vi vill finnas till för folket i vår stad, inte bara för oss själva. Paulus beskriver kyrkan som Kristi kropp – vilket innebär att vi som kyrka har fått ett viktigt uppdrag att förmedla Guds kärlek och närvaro i världen och på så sätt vara med och förvandla vår omvärld. Detta sker genom vardagsmöten med människor runtomkring oss, men också genom att vi engagerar oss i mission och rättvisearbete både lokalt och internationellt.

Vi vill alltså bygga en kyrka för alla, en gemenskap där du får komma som du är, förvandlas i Guds närhet och vara med och förvandla din omvärld! Välkommen att följa med oss i Skellefteå Vineyard på detta spännande äventyr som Gud har kallat oss till!

 NYHETER

KALENDER

lördag 21/12 kl 13:00
Föreningsmöte
Plats: Skellefteå Vineyard


Se hela kalendern

VI ERBJUDER

Gudstjänster

TELEFON
Telefon 0703 – 222 306
EPOST
Epost skelleftea@vineyard.se
WEBB
skelleftea.vineyard.se
POSTADRESS

93131 Skellefteå

BESÖK OSS

Skellefteå Vineyard
Vi är en husförsamling som träffas i olika hem runt om i Skellefteå, se kalendern för mer information om kommande träffar.

Hitta hit