Om oss

VÄLKOMMEN!

Vill du vara med i en gemenskap där du kan få dela livet och vara med och utforska livet, tron och vad det betyder att följa Jesus?

Den enkla berättelsen  om lärjungen Tomas vill vi också ska vara en beskrivning av vår gemenskap. När Jesus visade sig för lärjungarna första gången som uppstånden, så var Tomas inte med. De andra berättade förstås, Vi har sett... Men Tomas kunde inte tro. Han ville se själv och få svar på sina frågor, Om jag inte.... En vecka senare så var Tomas med. Jesus visade sig igen, och Tomas fick själv möta Jesus tillsammans med de andra. Nu blev det Tomas tur att berätta. Lärjungarna spreds åt olika håll och bar tron med sig. Enligt legenden reste Tomas österut och blev en av dem som fick ge sitt liv för Jesus.

Tomaskyrkan är en församlingsplantering med mål att etablera en ny församlingsgemenskap i Svenljunga. Bakom Tomaskyrkan står Korskyrkan i Borås och Evangeliska frikyrkan.

I Tomaskyrkan träffas vi i cellgruppssamlingar, på Söndagsfika, Life Change Groups och gemenskapsträffar.

Vi vill ha vår bas i gemenskapen snarare än i verksamheterna. Vi drömmer om en vardagsnära gemenskap med delaktighet i varandras liv. Vi finns för dig som försöker följa Jesus, eller är nyfiken på kristen tro, och inte finns med i någon församlingsgemenskap idag.

Vill du vara med på våra samlingar, för att du vill vara del i en kristen gemenskap, är nyfiken på kristen tro, eller bara för att hälsa på, hittar du mer information här. Du är naturligtvis också välkommen att höra av dig om du vill veta mer.

Skärmavbild 2024-01-19 kl. 15.30.22
Påskfest 2024

Aktuellt

Kalender

För mer information kan du klicka på rubrikerna för samlingen.