Välkommen

 

  Här ser ni våran Herde/Pastor Gustaf Forsberg .Han har gått Pension  men är aktiv fort varande Tänk att ha en sån   pastor   som vågar tala Guds ord så som den är skriven
 Han talar öppet om Jesus Kristus Hans frälsare och undervisningar är   direkt
 från Guds ord. Vi har en gemenskap där man känner att Guds kärlek är
 påtaglig närvarande, vist har vi olika åsikter,   men man säger att där kärleken råder,   råder även samhörigheten                                                                                                och det har vi.

 Vi är en liten församling med glad attityd, och sätter Herren Jesus högst   av  allt annat. Vårt mål är att vinna människor till Jesus. Han är vår   ledstjärna Vi är ungefär 64 medlemmar, mestadels äldre men även några   yngre har kommit till församlingen. Vi är utåtriktade, några av oss går ut   och sjunger i andra församlingar och gör oss kända på sitt sätt, några går   ut bland människorna där dom är och möter många som dom samtalar   med. Vårt hopp är att så många som möjligt skulle kunna ta mot Jesus   Kristus som sin frälsare och kunna följa honom.

 Du som längtar efter meningen med livet kom och lyssna bibel undervisning av fåran   Pastor Gustaf Forsberg , han har fått gåvan att undervisa från Bibeln Guds ord.Vi ber   om en väckelse i SVERIGE. Vi ber väckelse över Grums med omnejd. Vi ber en   väckelse  över hela världen och att människorna skulle vakna och ta mot Jesus Kristus   som har försonat våra synder.

 Jag vill tillägga att vi har ett glad gäng som spelar och sjunger och har roligt tillsammans om du är nyfiken kan du ta kontakt till fåran pastor

Gustaf Forsberg. Tel :072-3887643 

                    eller till

Erich Ausborn 076-7690443