En liten gul blomma sticker upp genom ett hål i istäcke på marken.
Foto: Shutterstock

Hörby församling

Välkommen till Hörby församling. Här kan ni hitta allt från vilka gudstjänster som är på söndag, vilka aktiviteter som passar just er, var ni ska ringa när ni behöver ha tag på någon, till hur ni ska gör om ni vill vara en del av vår gemenskap.

En kör

Musik och körer

Att sjunga är inte bara kul, det är hälsosamt också!

Barn och familj

Barnen har en central roll i Svenska Kyrkan. Jesus själv säger att vi ska låta barnen komma till honom. Och det är just det vi vill med våra grupper; att barnen ska få lära känna Jesus!

Vår verksamhet

I vanliga fall ser vår verksamhet ut så här. Vill du prata med Gud eller om Gud? Sjunga i kör eller äta god mat? Träffa andra som också har barn i samma ålder? Lära dig nya saker, hjälpa andra eller bara få finnas med? Då har vi platserna!

Vattenflaskor lyfts av från flaket av en last bil. Två män i blåa organisationsjackor.

Ge en gåva till katastrofinsatser

Krig, svält och naturkatastrofer slår sönder miljoner människors tillvaro varje dag. Act Svenska kyrkan samarbetar med partner runt om i världen som finns på plats före, under och efter katastrofen. Din gåva gör skillnad!

En byggarbetare i hjälm och varselkläder pratar i en radio. En grävskopa i bakgrunden.

Tankar inför helgen

"Han suckade djupt och lutade huvudet i händerna. Hur skulle han göra för att få dem att jobba tillsammans som ett team? Det var ju så enkelt tyckte han." Läs prästens tankar inför helgen på Svenska kyrkans bloggportal.

Kvinnlig präst på strand med barn i bakgrunden.

Act Svenska kyrkan

Tillsammans med andra kyrkor, organisationer och frivilliga arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor och agerar snabbt vid katastrofer.

Hörby kyrka

Hörby församlings kyrkor

I församlingen finns det tio kyrkor och två kyrkoruiner.

Kontakta oss

Här kan du hitta kontaktuppgifter till Hörby församling.

Var kan jag hjälpa?

Ibland vill man hjälpa till lite extra på något sätt. Svenska kyrkan är delaktig i många projekt och insamlingar. Här kan du läsa lite mer om dem.

Folksamling

Engagera dig!

De anställda är viktiga, men ännu viktigare är de som hjälper till. Frivilliga som lägger ner tid, engagemang och glädje i verksamheterna!

Bli medlem i Svenska kyrkan

Du kan bli medlem i Svenska kyrkans gemenskap oavsett vem du är och om du har varit medlem tidigare eller inte. Här finns en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar om dig själv, men också för dig som vill engagera dig för en bättre värld.