Kyrktorget.se - Kyrkornas webbplats! | Kyrkor, församlingar, kristna samfund och lägergårdar |


 
Korskyrkan Husum
www.kyrktorget.se/korskyrkan.husumTalet om korset - en Guds kraft

1 Kor 1:18


Vi är en öppen, gemenskapsinriktad församling med ett 30-tal medlemmar som är ansluten till Evangeliska Frikyrkan. Vårt namn är Filadelfiaförsamlingen i Husum, men i dagligt tal blir det Korskyrkan eftersom vår kyrkolokal heter så. Och här några ord om vårt arbete:

- Gudstjänster och ungdomsarbete sker i samarbete med Pingstförsamlingen här i Husum. Som regel är alla gudstjänster förlagda till Pingstkyrkan. En ny församling håller på att bildas: Pingst, EFS och Korskyrkan tillsammans. 


Vårt tema för 2016 är "Bygga tillsammans".Vi har gemensamt anställd pastor, Daniel Forsberg och en ungdomsledare, Alexander Gullersbo, på halvtid.


- Barn- och ungdomsarbetet är förlagt till Pingstkyrkan. Söndagsskola "Skatten" varannan söndag, udda veckor. Tonårskul Tisdagar 15.00 åk 7-9. Torsdagskul för mellanstadieåldrar torsdagar 15.00. 

- Vi deltar i kyrkornas gemensamma skolarbete. 

- I bön- och samtalsgrupper skapas personlig närhet och plats för egna frågor och funderingar.

- Vi har missionsåtagande i Paraguay genom familjen Korsgren och deltager aktivt i "Ge för livet", som tidigare hette Bröd-till-Bröder.

- Alpha-kurser erbjuds när behov och intresse finns.
Ny kurs pågår våren 2016.Välkommen till oss! Vi hoppas att du har möjlighet att besöka någon av våra gudstjänster eller någon annan av våra samlingar.

Om du har några frågor om oss och vår verksamhet så får du mer än gärna kontakta oss via telefon eller e-post. Vill du stödja oss ekonomiskt är vårt konto Pg. 36 67 10-2.

Vår adress på Kyrktorget är www.kyrktorget.se/korskyrkan.husum  

Välkommen till Korskyrkans verksamhet i Husum - i samverkan med Pingstkyrkan och EFS!
Kontaktinformation

Korskyrkan Husum
Evangeliska Frikyrkan

Postadress
Dombäcksövägen 8
896 32 Husum

Besöksadress
Korskyrkan, Dombäcksövägen 8, Husum
Visa på karta

Telefon
0663-101 64, 102 14

Mobil
070-207 17 91

Epost
eric.klinttelia.com

Webb
www.kyrktorget.se/korskyrkan.h...