Kyrktorget.se - Kyrkornas webbplats! | Kyrkor, församlingar, kristna samfund och lägergårdar |


 
Korskyrkan Husum
www.kyrktorget.se/korskyrkan.husumKorskyrkan - en del i nya Centrumkyrkan, Husum

Den 3-4 juni 2017 ble tre församlingar en - Centrumkyrkan, Husum. Efter några års förberdelse var det dags för den officiella starten. Pingsförsamlingen, Korskyrkan (EFK) och EFS-föreningen i Husum gick samman i en församling. Gudstjänster och övrig verksamhet är i huvudsak förlagda till tidigare Pingstkyrkan, Movägen 8, Husum.


Församlingen är ansluten till Pingst - fria församlingar i samverkan och Evangeliska Frikyrkan. EFS-gruppen i församlingen är ansluten till EFS riks. Under innevarande år avslutar de tre "gamla" församlingarna sina verksamheter/ekonomiska förvaltningar.Korskyrkans lokaler Dombäcksövägen 8 används för Second Hand Shop och Mötesplats. Behållningen går till flykting- och hjälparbete.


Pastor Daniel Forsberg är också ansvarig för barn- ungdomsarbetet. Barbro Gunnarsson är nyanställd som diakon och församlingsassistent. 


Församlingens vision är att vara en församling som älskar Gud, älskar människor och delar livet. Vi vill göra JESUS KÄND, TRODD OCH ÄLSKAD OCH TILLSAMMANS VÄXA I LÄRJUNGASKAP.


- Barn- och ungdomsarbetet består för närvarande av söndagsskolan "Skatten" varannan söndag, udda veckor. Tonårskul Tisdagar 15.00 åk 7-9. Torsdagskul för mellanstadieåldrar torsdagar 14.00. Kontakta 073-8480533.

- Vi deltar i kyrkornas gemensamma skolarbete. 
- I bön- och samtalsgrupper skapas personlig närhet och plats för egna frågor och funderingar.

- Vi har missionsåtagande i Paraguay genom familjen Korsgren  och barnhemsarbete i Rumäninenoch samt stöder "Ge för livet".
- Alpha-kurser erbjuds när behov och intresse finns.Välkommen till oss! Vi hoppas att du har möjlighet att besöka någon av våra gudstjänster eller någon annan av våra samlingar.

Om du har några frågor om oss och vår verksamhet så får du mer än gärna kontakta oss via telefon eller e-post. Vill du stödja oss ekonomiskt är vårt konto Pg. 36 67 10-2.

Vår adress på Kyrktorget är www.kyrktorget.se/korskyrkan.husum  

Välkommen till nybildade Centrumkyrkan i Husum. 
Andaktsboken Händelsevis
av Lena & Otto Rimås

Kontaktinformation

Korskyrkan Husum
Evangeliska Frikyrkan

Postadress
Dombäcksövägen 8
896 32 Husum

Besöksadress
Korskyrkan, Dombäcksövägen 8, Husum
Visa på karta

Telefon
0663-102 14

Mobil
070-207 17 91

Epost
eric.klinttelia.com

Webb
www.kyrktorget.se/korskyrkan.h...
www.centrumkyrkanhusum.se