Kyrktorget.se - Kyrkornas webbplats! | Kyrkor, församlingar, kristna samfund och lägergårdar


 Lindberga församling, VarbergKyrkornas webbplats - med uppgifter om ca 5.000 församlingar och kyrkor från de kristna samfunden.

100 nya söndagsskolor i Sverige
Under våren spelas de första programmen av Söndagsskola Play in där Kyrktorget är initiativtagare. Med de 30 minuter långa programmen kan fler söndagsskolor startas i Sverige och i församlingar där man inte kan ordna söndagsskola varje vecka är det snart möjligt. Se www.sondagsskolaplay.se/pilot för att se vårt första avsnitt.

Nu finns Kyrktorget som app!
I Kyrktorgets app hittar du församlingar, kristna gårdar och annan kristen verksamhet med presentation, kontaktuppgifter och kalender. Framöver kommer det vara möjligt att titta och lyssna på livesändningar via appen och lyssna och titta i efterhand.

Ladda ner Kyrktorget via Google Play eller Appstore idag!  

Skolverket om Kyrktorget
Skolverket rekommenderar, i en artikel, Kyrktorget som ett användbart redskap för undervisningen i religionskunskap. Läs artikeln i sin helhet.
(Publicerad 2008-10-08 på Skolverkets sida "IT för pedagoger")

Möteskalender / predikoturer på webben?
Med över 2,2 miljoner träffar per år är Kyrktorget det självklara valet för församlingar som vill profilera sig på nätet. Predikoturer på Kyrktorget kostar mindre än 12 kr/vecka!

Vad är Kyrktorget?
Kyrktorget startade 1998 och samarbetar idag med ca 85% av Sveriges alla församlingar. Därför är Kyrktorget sannolikt den mest spridda svenska söksidan där du hittar uppgifter om ca 5.000 församlingar och kyrkor från de kristna samfunden. Oavsett om du söker efter en EFS-förening i Sölvesborg eller en missionsförsamling i Kalix så är Kyrktorget platsen för dig!

Vill du komma i kontakt med Kyrktorget?
Ibland kan det vara skönt att kunna ställa en fråga som man funderat på, utan att behöva ringa till eller besöka en kyrka. Kyrktorget samarbetar med ett antal präster, pastorer och sakkunniga som hjälper oss att svara på de brev som vi får varje år. Välkommen att kontakta oss!

0200 - 21 21 41 (gratis)
info@kyrktorget.se   info@kyrktorget.fi

 Norrbottens län Västernorrlands län Dalarnas län Gävleborgs län Värmlands län Västra Götalands län Uppsala län Stockholms län Hallands län Skåne län Blekinge län Kronobergs län Jönköpings län Kalmar län Gotlands län Östergötlands län Örebro län Södermanlands län Västmanlands län