Kyrktorget.se - Kyrkornas webbplats! | Kyrkor, församlingar, kristna samfund och lägergårdar |


 
Elimkyrkan Boden
www.kyrktorget.se/elim.bodenSå kom de till Elim, där fanns tolv vattenkällor och sjuttio palmer. Och vid vattnet där slog de läger.  

2 Mos.15:27  


Jesus sa: Den som tror på mig, ur hans inre ska det flyta strömmar av levande vatten.


 
  
Elimkyrkan ligger mitt i Bodens centrum. Den som besöker Medborgarplatsen, och  Åhlens kan knappast undgå att se den gröna kyrkan. Kyrkan är orginell för att den ligger i "Övre salen". Ändå är den handicapvänlig eftersom det finns hiss. 
 
Elim har sina rötter i Helgelseförbundet men är nu anslutet till Evangeliska Frikyrkan. 9-10 sept.2006 firade vi 75-årsjubileum i församlingen. En fest då vi påmindes om en intressant historia. Nu när jubileet är över tittar vi framåt med förväntan.

Elimförsamlingen har för tillfället ingen anställd pastor utan det mesta av församlingsarbetet sköts av församlingens hängivna medlemmar.

Församlingen närmar sig ett generationsskifte. Många medlemmar har nått en hög ålder. Vi ber och väntar att Herren skall förstärka och förnya vår församling med yngre krafter. Kanske att du som läser det här är bönesvaret.

För att vi skall lära känna nya besökare och de skall känna sig hemma har vi cafékvällar med sång, musik, tal och severing en lördagkväll klockan 18.00 varje månad.  
 
Välkommen till Elimkyrkan i Boden!
Foto: Allan Näsvall. Kontaktinformation

Elimkyrkan Boden
Evangeliska Frikyrkan

Postadress
Kyrkgatan 39
961 35 Boden

Besöksadress
Elimkyrkan, Kyrkgatan 39, Boden
Visa på karta

Telefon
0920-80161 eller 0921-15919

Mobil
070-6799448

Epost
inga-lill.sundstromtelia.com

Webb
www.kyrktorget.se/elim.boden